Titi Aur la Sibiu pe 2 roti

Hila Ovidiu

Celebrul pilot de raliuri Titi Aur vine la Sibiu sa faca spectacol. Acesta va urca pe Transfagarasan la Sibiu Rally Challenge cu o masina pe 2 roti!!!

indexTiti Aur este unul dintre pilotii cu cele mai multe victorii obtinute in competitiile de la Sibiu. Ba mai mult, este si multiplu campion national. Asa ca nu avea cum sa lipseasca de la editia din acest an a ceea ce a fost Raliul Sibiului transformat acum in Sibiu Rally Challenge. Acesta va concura pe Transfagarasan. Proba este programata pentru sambata la ora 12.00. Surpriza este insa una de record mondial. Titi Aur va parcurge portiunea de Transfagarasan pe doua roti. „Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor și am decis să particip aici pentru a pune în practică o idee inedită. Mi-am propus să parcurg proba specială de pe Transfăgărășan într-o mașină, dar pe două roți. Este o provocare imensă care depinde în mare măsură de condițiile meteo, dar mi-ar plăcea șă reușim încă de la prima încercare”, a spus Tit Aur, care a revenit luna trecută și în Campionatul Național.a spus Titi Aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locul I in Campionatul National

Cei mai buni caini de serviciu din tara au fost zilele acestea la Sibiu pentru a participa la Campionatul de dresaj de la Centrul Chinologic. Locul I atat in clasamentul national cat si in cel international a fost obtinut de catre o echipa de la Sibiu. Au fost mai bine […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro