TIR rasturnat pe Autostrada Sibiu-Orastie

Hila Ovidiu

Vremea rea instalata inca de luni a si facut primele victime. Un TIR s-a rasturnat pe Autostrada Sibiu Orastie pe portiunea dintre Aeroport si Saliste. Din fericire soferul a scapat cu doar cateva escoriatii.

Un sofer de TIR si-a vazut moartea cu ochii dupa ce autotrenul pe care il conducea a ajuns in sant. Omul a scapat din fericire cu doar cateva rani. Masina a fost insa serios avariata. Politistii rutieri le recomanda soferilor sa circule cu prudenta si cu viteza redusa date fiind conditiile meteo. De asemenea este bine sa pastreze distanta dintre autovehicule pentru a putea astfel opri in conditii de siguranta in cazul in care masina din fata franeaza, isi pierde directia sau efectueaza manevre imprudente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cat vor plati chiriasii ANL in 2017?!

S-a astabilit pretul de inchiriere al ANL-urilor din Sibiu pentru anul viitor. Preturile se calculeaza in functie de varsta beneficiarului dar si de cursul euro. La momentul la care a fost calculata chiria pentru ANL-urile din Sibiu euro avea o valoare de 4,5523 lei. Conform calculelor realizate de catre reprezentantii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro