Tiberiu Ivancea revine la conducerea IPJ Sibiu dupa 6 luni de absenta

admin

Comisarul-şef Tiberiu Ivancea a revenit la conducerea IPJ Sibiu, după ce a fost detașat cu caracter temporar la București, ca director adjunct al Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR.

“Începând de astăzi, la cerere și cu aprobarea Ministrului Afacerilor Interne, comisarul șef Tiberiu Ivancea a revenit pe funcția deținută anterior, șef al Inspectoratului Județean Sibiu”, a declarat pentru publicatia Turnul Sfatului Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, a fost detașat, în 2 noiembrie 2016, în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Ivancea a fost adjunctul șefului Serviciul Investigații Criminale din această instituție. Reprezentanții Poliției Române nu au precizat la aceea dată dacă această detașare are legătură cu ancheta internă dispusă în cazul ursului împușcat în Sibiu. Ivancea a fost înlocuit de către comisarul șef Costel Giurcă, care a fost împuternicit, în 7 noiembrie 2016, să exercite, cu caracter temporar, funcția de inspector șef al Inspectoratului de poliție al județului Sibiu.
Material prezentat de TurnulSfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Boita devine un centru important al autostrazii ce leaga Pitestiul

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat astăzi că în iunie sau iulie vor demara procedurile pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru primele două tronsoane din Autostrada Sibiu – Pitești. “Este foarte clar că nu avem timp de pierdut. Trebuie să urgentăm finalizarea documentațiilor, procesul de licitație și implementarea proiectelor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro