Theresa May promite sa reduca drastic imigratia: Gata cu libertatea de miscare din UE!

admin

Prim-ministrul Theresa May sustine ca Partidul Conservator isi va respecta promisiunea de a reduce imigratia in Regatul Unit, la cateva zeci de mii de oameni pe an, daca va castiga alegerile parlamentare anticipate de luna viitoare.

„Este important sa continuam – si vom continua – sa spunem ca vrem sa reducem imigratia neta la niveluri sustenabile. Credem ca asta inseamna zeci de mii”, le-a spus May, luni, sustinatorilor sai din Londra, citata de Reuters.

Nu este prima oara cand conservatorii promit reducerea numarului imigrantilor. Inca din 2010, de cand a ajuns la putere, partidul Theresei May a sustinut acest lucru, dar a fost departe de tinta propusa. Cifrele oficiale arata ca 273.000 de oameni s-au mutat in Regatul Unit in anul fiscal incheiat in luna septembrie 2016, cu 49.000 mai putini decat in anul precedent.

Mai departe, May si-a continuat campania, explicand cum Brexit-ul va ajuta tara sa-si indeplineasca tinta privind imigrantii.

„Desigur, odata ce parasim Uniunea Europeana, vom avea ocazia sa asiguram ca avem controlul granitelor noastre aici in Marea Britanie, pentru ca vom reusi sa stabilim propriile reguli pentru oamenii care vin din Uniunea Europeana in Regatul Unit”, a mentionat premierul britanic.

Nu in ultimul rand, Theresa May a tinut sa asigure ca iesirea din UE inseamna ca „nu vom avea aceeasi miscare libera, asa cum a fost in trecut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 9 mai

*Uniunea Europeana: Ziua Europei. *Romania: Ziua Independentei. 1087Pomenirea mutarii moastelor sfantului Nicolae de la Mira la Bari, in anul 1087, cand regiunea Mira Lichiei a cazut in mainile turcilor. 1502Cristofor Columb a parasit Spania pentru cea de-a patra si ultima calatorie catre „Lumea Noua”. 1877Sesiunea extraordinara a Adunarii Deputatilor. S-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro