The Avengers

Hila Ovidiu

Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow si Jeremy Renner vin pe marile ecrane. The Avengers este pelicula care va rula in urmatoarele zile la Cinema Arta.

Marvel ii aduce inca o data pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum toti in aceeasi productie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) si de Agentul Culson sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman, Loki, care tocmai castigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Insa, ca in orice familie, si intre Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reusi ei sa renunte la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program prelungit

In aceasta noapte puteti circula cu autobzul in orice parte a orasului doriti. Si asta pentru ca societatea de trasnsport public a decis sa isi prelungeasca programul pana la ora 1.30 pentru noaptea de sambata spre duminica. Decizia a fost luata pentru ca toti sibienii sa poata ajunge la evenimentele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro