Teribilism sanctionat cu dosar penal

Hila Ovidiu

Patru minori in varsta de 14 si 17 ani au fost prinsi de jandarmii sibieni dupa o noapte de pomina. Mai intai tinerii au sustras bunuri din doua autoturisme parcate in Valea Aurie, apoi au furat banii dintr-un automat de dulciuri de la o societate comerciala din parcul Sub Arini. Jandarmii le-au intocmit dosare penale iar politistii ii cerceteaza in continuare pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Jandarmii sibieni au avut de furca in noaptea de marti spre miercuri cu patru tineri cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani. Locatarii de pe strada Teodor Mihali din Sibiu au sesizat faptul ca i-au zarit pe strada pe cei patru copii cu o geanta de scule pe care au abandonat-o, apoi au fugit. Jandarmii nu au reusit sa-i prinda imediat, dar au pornit pe urmele lor si intr-un final i-au identificat in zona Parcului Sub Arini. Tinerii tocmai cheltuisera banii sustrasi dintr-o societate comerciala. Continuand apoi cercetarile, oamenii legii au aflat ca cei 4 minori au spart doua masini de pe strada Teodor Mihali, unde au fost vazuti initial, iar din interiorul autoturismelor au sustras mai multe bunuri. Jandarmii le-au intocmit dosare penale iar apoi au dat cazul pe mana politistilor, care urmeaza sa faca cercetari pentru stabilirea intregii activitati infractionale a minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Teribilism sanctionat cu dosar penal

Patru minori in varsta de 14 si 17 ani au fost prinsi de jandarmii sibieni dupa o noapte de pomina. Mai intai tinerii au sustras bunuri din doua autoturisme parcate in Valea Aurie, apoi au furat banii dintr-un automat de dulciuri de la o societate comerciala din parcul Sub Arini. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro