Terenuri scoase la vanzare

Hila Ovidiu

Primaria scoate vanzare prin licitatie publica 5 terenuri. Unul dintre ele este amplasat in Fundatura Verzariei iar celelalte in Zona Industriala Vest. Cel mai mare teren are o suprafata de peste 9 mii de metri patrati.

Pana la momentul de fata nu au fost stabilite datele la care vor avea loc licitatiile. Ceea ce se stie pana acum este ca terenul din Fundatura Verzariei are o suprafata de 702 metri patrati iar licitatia in cazul acestuia va porni de la la suma de 438 de lei pe metrul patrat, suma la care se va adauga si taxa pe valoare adaugata. In Zona Vest vor fi scoase la licitatie 4 bucati de teren. Pentru fiecare dintre ele pretul de pornire al licitatiei va fi de 376 de lei plus tva pentru fiecare metru patrat. Cel mai mic lot are doar 2218 metri patrati, cel de-al doilea are o suprafata de 7508 metri patrati, iar ultimele doua au 8159 respectiv 9065 metri patrati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de ninsori viscolite

Vin ninsorile! Meteorologii au emis o atentionare cod galben valabila pentru 23 de judete. Aceasta ramane in vigoare pana joi la ora 10.00. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod gaben valabila pentru zonele montane din 23 de judete ale tarii. Se asteapta ninsori viscolite pana in cursul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro