Tentativa de suicid

Hila Ovidiu

Un barbat din Sebes a fopst gassit de jandarmi in raul cibin dupa ce a incercat sa se sinucida. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri urgente si mai apoi la spitalul de Psihiatrie.

19.08 pod cibin aruncat peste acopUn barbat de 33 de ani din Sebes a incercat in cursul noptii trecute sa isi puna capat zilelor aruncandu-se in cibin de pe podul de pe strada Alba Iulia. Cineva a avazut tot ce s-a intamplat si a sunat la 112. la fata locului au ajuns de urgenta jandarmii. Oamenii legii au reusit sa il gaseasca pe barbat, sa-l scoata din apa si chiar sa –i adcorde primul ajutor inainte de a sosi ambulanta. Barbatul s-a ales cu rani la cap si a ajuns in Unitatea de Primiri Urgente cu Hipotermie. Ulterior a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Se pare ca barbatul era baut la momentul la care a incercat sa se sinucida. Inainte de a sari de pe pod acesta a cerut unui sibian un foc pentru a-si aprinde o tigara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carros de Foc la Sibiu

Se fac deja ultimele pregatiri pentru Festivalul Medieval Cetati Transilvane de la Sibiu. Evenimentul de afla deja la cea de-a 14-a editie. Invitatii speciali din acest an sunt spaniolii de la Carros deFoc Parada va lua startul vineri seara de la ora 21.00. Pe tot parcursul festivalului in Piata Mare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro