Teleormaneanca prinsa la furat in Sibiu

Hila Ovidiu

Teleormanul nu da doar politicieni controversati sau Prim Ministri ci si…hoti. Politistii au prins o tanara teleormanca banuita ca ar fi furat un portofel in care se aflau bani si acte. Femeia a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Politistii nu stiu cu exactitate ce cauta teleormaneanca in varsta de 22 de ani tocmai la Sibiu insa stiu cu siguranta ca tanara ar putea fi autoarea unui furt din imobil. Mai exact oamenii legii banuiesc faptul ca aceasta ar fi intrat intr-o locuinta din zona Strand de unde ar fi sustras un portofel. In acesta se aflau diverse sume de bani, atat valuta cat si lei. In acelasi portofel se aflau si mai multe carduri bancare. Tanara a fost retinuta de politisti. Politistii incearca acum sa afle daca tanara a mai fost implicata si in alte infractiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

800 de mii de lei imprumutati de la CARP

Speriati ca si ei vor ramane fara bani asemenea celor care inca sunt in campul muncii, pensionarii si-au facut credite la CARP. Cu banii au de gand sa isi achite facturile si tratamentele medicale. Daca le va mai ramane ceva din sumele imprumutate batraneii spun ca isi vor ajuta si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro