Taximetristi amendati pentru diferite nereguli

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au dat iama in taximetristi! Aproape 200 de masini au fost verificate. S-au aplicat aproximativ 100 de amenzi.

Cand au inceput actiunea rutiera politistii si-au propus reducerea numarului de accidente rutiere in care sunt implicate masini de taximetrie, eliminarea pirateriei, diminuarea concurentei neloiale, verificarea functionarii aparatelor de taxat, verificarea ITP-ului si verificarea alcoolscopica a conducatorilor auto care isi desfasoara activitatea in regim de taximetru. Cei mai mult soferi au fost amendati pentru oprire sau stationare neregulamentara, neportul centurii de siguranta, viteza, afisare eronata a preturilor si chiar lipsa atestatului fara de care taximetristii nu isi pot desfasura legal activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se anunta o vara caniculara!

Episodul de calduca care a lovit Romania in aceste zile se va mentine pe tot parcursul anului. Sau cel putin asa sustin meteorologii sibieni. Acestia spun ca 2016 a fost un an fierbinte, cu multe depasiri ale limitelor climatologice iar 2017 este si mai si! Meteorologii de la Sibiu spun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro