Taxele si impozitele raman neschimbate in 2013

Hila Ovidiu

Taxele si impozitele raman la aceeasi valoare si in 2013. proiectul de hotarare a fost votat joi de catre consilierii locali. Tot atunci s-a decis si scaderea taxei de inchiriere a domeniului public.

Veste buna pentru locuitorii municipiului Sibiu in sedinta ordinara de joi consilierii locali au votat un proiect de hotarare conform caruia taxele si impozitele vor ramene si in anul care vine la acelasi nivel cu anul in curs. Prin acest demers primaria incearca pe de-o parte sa vina in sprijinul locuitorilor orasului iar pe de alta parte sa incurajeze plata la timp a darilor catre stat. vestile bune nu se opresc insa aici. Si cei care obisnuiesc sa inchirieze domeniul public pentru diferite activitati comerciale au motive de bucurie. Pentru ei taxa de inchiriere este diminuata. In aceasta vara zeci de patroni de localuri amplasate in zona centrala au depus cereri de inchiriere a domeniului public pentru a-si amenaja terase. Peste 700 de mii de lei a incasat municipalitatea in acest an din inchirierea domeniului public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inchis la muzeu

Vineri si sambata majoritatea institutiilor de stat au lacatul pe usa. Este si cazul Complexului National Muzeal Astra. Aici program special va fi si in zilele de Craciun.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro