Taxele pentru ridicarile auto, in dezbatere publica pe site-ul Primariei

Hila Ovidiu

Tarifele pentru ridicarile auto vor fi mai mari cu 100 de lei decat in perioada in care functionau cele doua utilaje. Proiectul privind noile tarife este supus dezbaterii publice. Un sofer caruia i-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara va trebui sa scoata din portofel 600 de lei pentru a si-o recupera.

Din 1 aprilie, de cand va reintra in functiune serviciul de ridicari auto soferii indisciplinati vor fi nevoiti sa scoata din buzunar suma de 600 de lei pentru a-si putea recupera autoturismele ridicate si duse la baza. Pentru stabilirea tarifelor a fost pus in dezbatere publica un proiect de hotarare locala. Tariful de ridicare propus este de 350 de lei, cei de transport de 100 de lei iar cel de depozitare este de 150 de lei pe zi. In urma cu aproximativ 2 ani de zile cand utilajele de ridicari erau puse in functiune tarifele insumau suma de 500 de lei. In proiectul supus dezbaterii publice se mai stipuleaza si faptul ca masinile vor fi depozitate pentru o luna de zile, timp in care proprietarul poate achita taxele si isi poate recupera masina. Dupa expirarea celor 30 de zile autoturismele vor fi considerate abandonate si vor putea fi valorificate de catre municipalitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru viteza excesiva

A fost weekend de foc pentru politistii sibieni. Oamenii legii au sanctionat toti vitezomanii care le-au iesit in cale. S-au dat aproape 350 de amenzi si 13 ghinionisti au ramas fara permisul de conducere. In weekend politistii rutieri au desfasurat o ampla actiune preventiva privitoare la reducerea accidentelor rutiere produse […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro