Taxe platite mai devreme

Hila Ovidiu

Iar daca tot ne cresc impozitele, guvernantii s-au gandit sa ne ceara si sa le platim mai repede. Asa se face ca, in premiera nationala, Guvernul devanseaza termenul pentru achitarea birurilor scadente pe 25 decembrie. Pe motiv ca e Craciunul, suntem nevoiti sa ne indreptam spre ghisee pana in data de 21 inclusiv. Aceea este practic ultima zi in care se mai pot face plati.

Guvernantii par pusi pe fapte mari. Dupa ce si-au vazut obtinuta o majoritate covarsitoare in urma alegerilor de duminica, de la mijlocul acestei saptamani au inceput sa vina cu surprize. Prima dintre ele a fost indexarea taxelor, amenzilor si impozitelor cu rata inflatiei. Iar apoi, si-au spus domniile lor ca ad fi foarte interesant daca ne-ar si grabi sa ne achitam darile catre stat mai devreme decat de obicei. Asa se face ca in premiera termenul de plata a impozitelor scadente pe 25 decembrie trebuie achitate cel tarziu pana in data de 21 decembrie. Motivul??? In 25 este craciunul si nimeni nu lucreaza. Astfel, toti contribuabilii sunt nevoiti sa isi depuna declaratiile si sa faca platile scadente cu patru zile mai devreme decat de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taxe si impozite mai mari din 2013

Sibienii vor scoate mai multi bani din portofel pentru a achita taxele, impozitele sau amenzile in 2013. Guvernul a decis indexarea darilor catre stat cu 16,05 procente. Alesii neamului spun ca de fapt nu este vorba despre o majorare ci despre indexare cu rata inflatiei. Indiferent de termenii folositi un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro