Taxa de salubritate se va putea plati la pay-point

Hila Ovidiu

De anul viitor sibienii isi vor putea achita taxa de salubritate si la banci sau in marile magazine. Singura conditie este aceea sa pastreze declaratiile de impunere care vor fi emise pe viitor. Plata se va face prin scanarea codului de bare. Masura a fost luata pentru a evita cozile care s-au produs la jumatatea lunii decembrie cand oamenii au stat ore in sir pentru a-si putea achita noua taxa.

Dupa cozile infernale produse la mijlocul lunii cand sute de sibieni au stat ore in sir la coada pentru a-si putea achita noua taxa de salubritate, reprezentantii municipalitatii s-au decis sa caute noi modalitati de plata pentru a se evita astfel inghesuiala de la ghisee. De anul viitor, pe baza codului de bare de pe factura, sibienii vor putea achita aceasta taxa la pay-point-urile din magazine si chiar la banca. Pe declaratia de impunere vor fi doua coduri de bare. Unul dintre ele va fi folosit de catre cei care vor sa plateasca pentru tot anul iar cel de-al doilea pentru plata lunara. Pentru cei care prefera metodele clasice de plata vor ramane ghiseele din cele doua sedii ale primariei dar si mandatul postal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de mii de petarde confiscate in 2 zile

Zeci de mii de petarde au fost confiscate in doar 2 zile de catre politistii sibieni. Cea mai mare captura s-a facut la Racovita. In ultimele 24 de ore politistii au mai confiscat 600 de articole pirotehnice de la un tanar din Bradeni. Captura record de articole pirotehnice facuta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro