Tarom isi cumpara avioane noi si vine cu o superoferta: Bilete dus-intors in Europa cu 92 de euro

admin

Compania nationala de transport aerian Tarom scoate la vanzare bilete dus-intors, la preturi incepand de la 92 euro, cu ocazia introducerii in flota a celor doua aeronave noi Boeing B737-800NG.

La inceputul lunii mai, Ministerul Transporturilor a anuntat ca Tarom a semnat contractul de achizitie in leasing a doua aeronave noi Boeing 737-800 NG, avand o configuratie de 189 de locuri.

Tarom a anuntat, vineri, ca lanseaza oferta „Avioane noi, hai si voi, tarif unic 92”, cu ocazia introducerii in flota a celor doua aeronave.

„Oferta de 92 euro (toate taxele incluse) este valabila pentru calatorii dus-intors intre Bucuresti si unele dintre cele mai atractive destinatii europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia”, se arata in comunicat.

Biletele sunt disponibile la vanzare, in perioada 19-21 mai 2017, pentru calatorie in intervalul 19 iunie 2017-31 martie 2018 si pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si prin agentiile proprii si partenere Tarom.

Potrivit companiei, toate biletele au incluse in pret transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana, check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil si servicii gratuite la bord.

Flota companiei va numara, dupa introducerea celor doua noi aeronave, 23 de aparate.

Cele doua noi avioane trebuiau cumparate ca urmare a iesirii din flota, anul trecut, a doua aeronave Airbus A310, dupa ce compania a fost nevoita sa renunte la anumite rute pe care nu mai avea cu ce sa le opereze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vesti bune pentru cei care vor masina noua prin programul "Rabla"

Vesti bune pentru cei care au drum pe la Permise, Inmatriculari si Radieri. Pe de-o parte ziua de 2 iunie va fi recuperata in alte doua zile prin program prelungit iar pe de alta parte a fost extins si programul de radieri pentru cei care vor sa beneficieze de „Rabla”. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro