Targul National de Carte si Revista Religioasa

Hila Ovidiu

Cea de-a 12-a editie a Targului National de Carte si Revista Religioasa a debutat joi. Edituri de gen din intreaga tara vin sa isi prezinte oferta livreasca. Targul este gazduit de parterul Corpului B al Bibliotecii Astra si ramane deschis pana pana in data de 10 noiembrie inclusiv.

Dupa un an in care nu a fost organizat, Targul  National de Carte si Revista Religioasa si-a regasit locul pe plaiurile sibiene. Edituri teologice din intreaga tara vin sa isi prezinte oferta. Targul este gazduit de catre Biblioteca Astra.Pe lista de evenimente din cadrul targului se numara si vernisaje de expozitii, cuvantari si salnsari de carte. Spre exemplu in ziua de vineri pe programul evenimentului sunt programate trei lansari, un vernisaj si o tombola cu premii. Programul special incepe cu ora 16.00. Programul de evenimente aferent zilei de sambata incepe la ora 11.00 cu piesa de teatru “Fata cu parul rosu” sustinuta de catre tinerii Centrului Diakoniewerk Sibiu urmand ca de la ora 17.00 sa aiba loc festivitatea de inchidere a targului iar la ora 19.00 ultima extragerea taloanelor in concursul cu premii oferit de edituri. Iubitorii de lectura duhovniceasca pot vizita standurile cu carti in fiecare zi intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine viroze

Scadere a numarului de viroze. Caldura din ultimele zile a condus la diminuarea cifrei de pacienti nevoiti sa treaca pragul urgentelor su cel al cabinetelor de medicina familiala din cauza infectiilor respiratorii. Scaderea este de peste 25 de procente atat in comparatie cu saptamana anterioara cat si cu perioada similara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro