Targul de Produse Traditionale editia 3

Hila Ovidiu

O noua editie a Targului de Produse Traditionale si Ecologice va avea loc in acest weekend la Sibiu. Iubitorii de mancare neaos romaneasca isi vor putea face cumparaturile de acolo. De asemenea, pofticiosii vor fi imbiati sa stea la masa in muzeu la o mamaliguta cu preparate din carne de porc.

Cea de-a treia editie a Targului de Produse Traditionale si Ecologice va avea loc in weekendul ce tocmai sta sa inceapa in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Aici cei mai renumiti producatori locali, dar si invitati din alte judete vor  veni sa ii imbie pe vizitatorii muzeului cu delicatese traditionale de-ti lasa gura apa. Tot din aceasta editie in muzeul vor reveni si demonstratiile culinare. Aici vor fi pregatite mancaruri suta la suta romanesti ce vor putea fi savurate contra cost de toti pofticiosii veniti la o plimbare in aer liber. La aceasta editie vor fi prezenti 12 producatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In 2 Mai, Sibiul va sarbatori Ziua Nationala a Tineretului

Ajunsa la editia a 8-a, manifestarea isi propune desfasurarea unor actiuni prin care comunitatea sibiana sa constientizeze forta artistica si valoarea tinerilor talentati. Majoritatea evenimentelor cultural artistice si sportive vor avea loc in Parcul Sub Arini. Evenimentul este cofinantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro