Targ de produse ecologice

Hila Ovidiu

Turistii care vin in Sibiu si viziteaza centrul istoric intr-o zi de vineri au si ocazia de a degusta produsele traditionale specifice Marginimii. Si asta pentru ca la fiecare final de saptamana de lucru in curtea Bisericii Evanghelice are loc Targul de produse Ecologice.

Mierea, palinca si branzeturile sunt cele mai cautate produse in targul ce are loc in fiecare zi de vineri in curtea Bisericii Evanghelice din Piata Huet. Cei mai multi cumparatori sunt turisti straini, dornici sa deguste produsele traditionale romanesti din Sibiu. Mai mult, acestea sunt si suta la suta ecologice. Cei care au trtecut vineri pragul targului au mai putut cumpara paine de casa produsa in diverse sortimente, prajituri sasesti, placinte, specialitati din carne de porc si chiar cartofi ecologici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rutierii, la datorie in weekend

In acest weekend politistii rutieri se asteapta la trafic aglomerat, dat fiind faptul ca sfarsitul de saptamana coincide cu alegerile locale. Tocmai de aceea oamenii legii vor fi pe sosele pentru a-i disciplina pe soferii teribilisti si pentru a-i sanctiona pe cei care incalca legea. Ca de obicei, si in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro