Tanar prins dupa ce a furat dintr-un imobil

Hila Ovidiu

In loc sa mearga la scoala, la doar 18 ani un tanar risca sa ajunga dupa gratii. Baiatul a furat saptamana trecuta dintr-un imobil mai multe scule si electronice. In cursul serii trecute tanarul a fost ridicat de catre politisti.

Tanarul a intrat in noaptea dinspre 7 spre 8 octombrie intr-un imobil din Roandola si a plecat de acolo cu tot ce i-a cazut in mana. Vorbim despre scule si electronice. Timp de o saptamana politistii au incercat sa dea de urma faptasului. Acesta a fost prins in cursul serii, retinut pentru 24 de ore si dus mai apoi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii medieseni sunt cei care vor decide soarta baiatului in varsta de doar 18 ani. Pana atunci insa politistii din Dumbraveni incearca sa afle daca tanarul a mai fost implicat si in alte activitati ilicite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ambulante pentru ISU. SAJ-urile mai asteapta!

Guvernantii au inteles intr-un final ca tara are nevoie de ambulante. S-a decis achizitia de autospeciale sanitare insa aceasta se va face centralizat prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Guvernantii nu au spus insa cand se va face achizitia, ce sume au fost alocate sau cand vor ajunge autospecialele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro