Tanar prins drogat la volan

Drogurile il pot baga la inchisoare pe un tanar sibian. Barbatul in varsta de 28 de ani a fost prins de politisti la volan sub influenta substantelor halucinogene. Oamenii legii spun ca pe viitor DrugTest-ul, aparatul care depisteaza consumul de stupefiante va fi folosit aproape la fel de des ca si alcooltestul.

In weekend politistii rutieri din tot judetul au desfasurat o ampla campanie de control in trafic pin vederea identificarii persoanelor care au urcat la volan dupa ce au consumat substante psihoactive sau alcool.

In timpul actiunilor, pe strada Ceaikovski din Sibiu, politistii au dat peste un tanar in varsta de 28 de ani care, inainte de a urca la volan a consumat droguri.

Oamenii legii spun ca de acum inaint folosirea DrugTest-ului va deveni o obisnuinta iar aparatul care poate detecta tipul de drog consumat va fi folosit la fel de des ca si etilotestul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 200 de candidati la Definitivat

Emotii pentru mai bine de 200 de tineri din Sibiu care viseaza sa intre in invatamant! Acestia vor sustine miercuri examenul de definitivat. Testele se vor sustine in centrul de la Colegiul National Octavian Goga. Cei mai multi inscrisi viseaza sa prinda un post de invatator sau educator. Atentie! Accesul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro