Tamponare in lant pe DN 7

Hila Ovidiu

Carambol pe DN7 la limita dintre Sibiu si Valcea. Din fericire nu au fost inregistrate victime insa pagubele materiale au fost insemnate iar traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate pentru mai multe ore.

Tamponarea in lant s-a produs pe DN 7 in apropiere de orele pranzului pe sensul de mers dinspre Valcea spre Sibiu. Nu au fost victime insa au fost grav avariate  4 autoturisme. De vina pentru producerea evenimentului rutier a fost soferul unui microbuz de marfa, un barbat in varsta de 42 de ani. Barbatul nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu o masina mica si alte doua microbuze de marfa. Tot pe fondul nepastrarii distantei de siguranta s-a produs un alt accident rutier in apropierea localitatii Hoghilag. De vina pentru producerea acestuia este un muresean in varsta de 42 de ani care in timp ce mergea dinspre Sighisoara spre Medias nu a pastrat distanta de siguranta, a lovit masina din fata sa iar aceasta a fost proiectata intr-un alt autoturism. In urma impactului au rezultat doua victime. Conducatorul auto vinovat de producerea accidentului consumase alcool inainte de a urca la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua serie de razii rutiere

Politisii demareaza o noua actiune rutiera. Raziile se vor desfasura mai mult in localitati si vizeaza printre altele soferii care nu acorda prioritate la trecerile de pietoni. Politistii rutieri scot radarele in strada si in acest weeked. Se anunta actiuni rutiere de mare amploare. Vizati sunt in principal cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro