Talhari arestati preventiv

Hila Ovidiu

Tinerii care au talharit in aceasta saptamana un batran de 88 de ani vor plati pentru fapta lor. Acestia au fost retinuti in cursul zilei de miercuri iar joi au fost arestati pentru 13 respectiv 28 de zile.

Va prezentam in cadrul jurnalului de marti povestea unui octogenar care in miez de noapte a fost talharit de 3 tineri dintre care 2 minori. Acestia il agresasera pe batran si plecasera din casa sa cu suma de 3100 de lei si un ceas de mana. La doar 2 ore de la comiterea faptei, politistii erau pe urmele celor 3 infractori de 15 respectiv 18 ani. In cursul zilei de miercuri acestia au fost retinuti pentru 24 de ore, iar joi instanta a decis ca pe numele lor sa fie emise mandate de arestare preventiva. Cei doi minori de 15 ani sunt arestati pentru 13 zile, iar baiatul major a primit mandat pentru 28 de zile. Cei trei sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A sosit bradul!!!

Centrul istoric al Sibiului a capatat un aer de sarbatoare. Aici miercuri seara a fost adus bradul de Craciun. Acesta are o inaltime de 20 de metri si a fost adus tocmai din Muntii Cindrel. Nebunia a durat aproximativ o jumatate de ora. In acest timp cei insarcinati cu aducerea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro