Talhar dupa gratii!

alin

Tanarul care in urma cu cateva zile a talharit 4 persoane la Piata Rahova din Sibiu, are o activitate infractionala mult mai bogata. Politistii au descoperit ca exista si a 5-a persoana care a facut reclamatie pentru lovire si deposedare de bunuri.

Barbatul in varsta de 31 de ani este cercetat in stare de arest preventiv pentru savarsirea a 5 infractiuni de talharie calificata. 3 dintre talharii, au fost comise in decurs de 15 minute. Inainte de acestea, el a mai talharit inca 2 persoane, despre care s-a aflat ulterior. El isi alegea victime in randul feleilor, carora le smulgea gentile din mana, telefoanele sau ochelarii de soare.
Politistii spun ca indiferent unde ne aflam sau in compania cui ne petrecem timpul, trebuie sa nu uitam ca printre cei din jurul nostru se pot afla persoane a caror unica intentie este aceea de a-si insusi bunuri ori valori in mod ilicit. Hotii isi aleg victimele printre persoanele care etaleaza haine, telefoane si genti scumpe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maratonul GO SUMMER

Astazi incepand cu ora 23:00 incepe maratonul goSUMMER 2014 pana dimineata la ora 07. Ascultam si interactionam in direct cu dumneavoastra toata noaptea. Ne puteti asculta in direct pe www.gofm.ro, pe frecventa de 103,2 FM (Eveniment FM),

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro