TABARA „ENGLISH 4 ALL” LA RAU SADULUI

studio

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu impreuna cu Centrul de Limba Engleza „ENGLISH 4 ALL” organizeaza prima editie a taberei de invatare si aprofundare a cunostintelor de limba engleza. Tabara se adreseaza tuturor tinerilor din clasele I-VIII care vor sa aprofundeze limba engleza intr-un mod distractiv.

Tabara se desfasoara in perioada 27 iulie – 01 august 2012 la Centrul de Agrement RAU SADULUI. In aceasta tabara participa un numar de 25 elevi iar costul sejurului este de 500 lei/pers in care este inclus costul cazarii, al mesei, al lectiilor de limba engleza, animatori de vacanta, materialele necesare desfasurarii lectiilor, precum si transportul auto din Sibiu la tabara si retur.
Lectiile se vor desfasura sub indrumarea unor cadre didactice specializate.
Pe langa lectiile de limba engleza in aceasta perioada tinerii mai au in program concursuri de tenis de masa, mini-fotbal, sah, baschet, jocuri de cabana, discoteca, iar in ultima seara se va desfasura concursul de miss si mister tabara Rau Sadului 2012 si traditionalul foc de tabara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SECETA SCUMPESTE SI BRANZA SI LAPTELE

Ne asteapta o iarna grea si asta datorita secetei. Animalele nu prea au ce sa mai manance iar productia de lapte a scazut la jumatate. Fermierii se plang ca iarba a fost pur si simplu arsa de soare iar culturile de porumb sunt deja compromise. Nu doar productia de lapte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro