Sute de soferite „sanctionate” cu…martisoare

Hila Ovidiu

Au sarbatorit primavara si politistii rutieri. Oamenii legii au impartit martisoare tuturor soferitelor. Cateva sute de soferite a fost “sanctionate” marti in trafic cu martisoare de catre politistii rutieri in colaborare cu voluntari ai crucii rosii si reprezentanti ai unei societati de asigurari. In fiecare dintre cele 3 locatii in care s-au postat oamenii legii doamnele au stat cu frica in san pana la momentul la care li s-a intins martisorul.
Cele mai multe masini au fost oprite insa in fata teatrului pe Coposu. Politistii le-au facut ziua mai frumoasa la mai bine de 100 de soferite.
De maine politistii spun ca vor reveni la meseria care i-a consacrat. Iar doamnele care incalca regulile de riculatie risca amenzi…pe bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Martisorul, prima zi de primavara

Romanii au sarbatorit marti inceputul primaverii. Si nu oricum ci cu martisoare. Traditia impartirii simbolurilor primaverii dateaza inca de pe vremea dacilor iar in aceasta forma este unica in lume.Specialistii in traditii romanesti spun ca in aceasta forma martisorul se sarbatoreste doar in tara noasta iar obiceiul ar fi unic […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro