Sute de sibieni au trecut astazi prin luminariumul din Piata Mica

Hila Ovidiu

Britanicii de la Arhitects of Air au ajuns pentru a doua oara  la Sibiu. Si nu oricum ci cu un nou proiect Luminarium. Sibienii stau la coada pentru a putea petrece 20 de minute in interiorul cortului colorat.

Compania Arhitects of Air, infiintata inca din 1992, reuseste sa surprinda intreaga lume printr-o intreaga suita de culori, sentimente si senzatii folosindu-se doar de un cort special si de lumina soarelui. Artistii britanici au mai fost in tara noastra acum 4 ani iar zilele acestea au revenit la Sibiu cu proiectul Luminarium Katena.

Luminarele sunt inspirate din forme naturale, forme geometrice solide si din arhitecturile islamica si gotica.  Fiecare luminar este un labirint de drumuri serpuite si domuri inalte menite sa il duca pe privitor departe de lumea cotidiana, intr-un spatiu plin de liniste.

In cursul primei zile in care luminarul a fost deschis la Sibiu sute de sibieni sau turisti veniti la Sibiu au stat la coada pentru a petrece macar 20 de minute in magicul spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pensionarii economisesc cumparand alimente de la magazinele CARP

Sute de sibieni isi fac lunar cumparaturile de baza de la magazinele de tip economat ale CARP. Vorbim aici despre pensionari pentru care fiecare leu economisit conteaza. In ultima luna s-au vandut peste 11 tone de alimente. Majoritatea pensionarilor din tara noastra primesc, dupa 40 de ani petrecuti in campul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro