Sute de oameni si-au gasit un loc de munca

Hila Ovidiu

Saptamana plina de oferte pentru cei care au vrut sa isi gaseasca un loc de munca. In ultimele trei zile au avut loc la Sibiu doua mari actiuni menite sa ii puna fata in fata pe angajatori cu viitorii angajati. Este vorba despre selectia de personal pentru Germania si Bursa Generala a Locurilor de Munca. La prima dintre actiuni 81 de norocosi vor lucra in Germania,  iar la actiunea de vineri aproape 800 de persoane au fost selectate in vederea incadrarii.

Primii care si-au incercat norocul in obtinerea unui loc de munca au fost cei care s-au prezentat la selectiile desfasurate la Sibiu de catre 3 angajatori germani. Nu toti cei prezenti au fost insa si selectati. Si la Bursa Generala a Locurilor de Munca au fost destui norocosi. S-au prezentat peste 1300 de participanti. Acestia au avut de ales din cele 1120 de locuri de munca puse la dispozitia doritorilor de catre cei 66 de agenti economici prezenti. Dintre acestia 759 au fost selectati in vederea incadrarii, urmand ca dupa sustinerea unui interviu sau a unei probe de lucru sa devina angajati cu acte in regula. Tot la Bursa Generala consilieri din trei tari au stat de vorba cu sibienii care isi doresc un loc de munca in strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razii de 1 mai

De 1 mai politistii vor fi la datorie! Asa ca nu incercati sa intindeti coarda atunci cand va aflati in trafic pentru ca s-ar putea sa ramaneti fara permis sau sa platiti amenzi. Zeci de politisti de la Serviciul Rutier vor fi in teren la datorie in perioada 28 aprilie-2 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro