Sute de liceeni la probele scrise

Hila Ovidiu

Peste 500 de elvi au fost asteptati la prima prima zi de examene scrise de la bac-ul restantierilor. Nu toti s-au si prezentat. Proba a decurs insa fara probleme.

imagesSute de tineri au intrat luni in salile de examen din cele 3 centre in care se desfasoara bacalaureatul. Pentru ei au inceput cu adevarat emotiile. Au dat prima proba scrisa din bac-ul restantierilor.Au putut da examenul atat absolventii din promotia curenta cat si cei din promotiile anterioare. Cei care au picat o singura proba dar au obtinut note de trecere la celelalte in vara sau in promotiile anterioare au sustinut doar proba la care au picat. Cei care au dat de mai multe ori bac-ul si nu au reusit sa il promoveze sunt nevoiti sa plateasca. Marti se va da proba scrisa pentru limba materna. Miercuri se va sustine proba obligatorie a profilului. Pentru multi aceasta este cea mai grea proba pentru ca cei care au terminat un liceu cu profil real vor fi examinati la matematica. Ultima proba scrisa este programata pentru vineri cand aspirantii la diploma de bacalaureat vor sustine proba scrisa la alegere. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 4 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1000 de vitezomani amendati

Timp de o saptamana de zile politistii rutieri au vanat vitezomanii care si-au facut drum prin Sibiu. Au fost amendati mai bine de o mie de soferi. 20 dintre acestia au ramas pietoni dupa ce au calcat la maxim pedala de acceleratie. Timp de o saptamana de zile politistii rutieri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro