Sute de imprumuturi luate de la CARP

Hila Ovidiu

Sute de pensionari s-au imprumutat in ultima luna la Casa de Ajutor Reciproc. Oamenii au luat credite pentru renovarea locuintelor sau pentru concedii de tratament in statiunile balneare.

Cateva sute de pensionari si-au depus cereri de imprumut la CARP in ultima luna. Oamenii au nevoie de bani pentru a-si repara locuintele sau pentru a-si putea plati tratamentele care le mentin sanatatea pe linia de plutire. Reprezentantii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor spun ca pe timp de vara de obicei numarul de imprumuturi scade. Atat sumele cat si numarul imprumutatilor incep sa creasca vertiginos de luna viitoare cand gospodinele se pregatesc pentru a-si umple camarile cu bunataturi.

Anul acesta cele mai multe imprumuturi s-au facut in luna martie. Atunci sibienii au creditat aproape 1,4 milioane de lei. in prima luna a anului s-au acordat imprumuturi in valoare de aproape 650 de mii de leii iar in luna mai spre exemplu, valoarea acestora a fost de peste un milion de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IPJ face angajari din sursa externa

Politistii fac din nou angajari din sursa extrena. De aceasta data se cauta electricieni, referenti si ingrijitori pentru Serviciul Logistic. Inspectoratul Judetean de Poltie Sibiu face din nou recrutari din sursa externa. Se cauta electricieni, referenti si ingrijitori. Cei care vor sa aplice pentru postul de electrician intretinere si reparartii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro