Sute de amenzi pentru neportul centurii de siguranta

Hila Ovidiu

Peste 200 de soferi au fost amendati doar luni. 10 dintre ei s-au ales si cu permisul suspendat. Actiunile rutiere continua pana la finele saptamanii.

centuraDe luni politistii rutieri le-au pus gand rau celor care nu poarta centura de siguranta. In prima zi de controale in trafic s-au dat si primele sute de amenzi. De asemenea 10 soferi s-au ales cu permisul suspendat iar 2 dintre acestia chiar cu dosare penale. Actiunile rutiere au continuat si marti. Alti zeci de soferi sau pasageri care au uitat sa se..”inhameze” s-au ales cu sanctiuni. Soferii prinsi fara centura s-au ales cu amenda de 180 de lei si 2 puncte de penalizare. Pasagerii care nu purtau centura au primit doar amenda. Valoarea este aceeasi. Cei care le-au platit pe loc sau in 48 de ore au beneficiat de reducere de 50 la suta din suma totala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima sedinta de redistribuire programata vineri

Peste 300 de posturi asteapta sa fie ocupate de dascali. Cele mai multe sunt pentru invatatori si educatoare. In judet au ramas libere catedre de muzica si desen. Cu doar cateva zile inaintea inceperii anului scolar sunt peste 300 de posturi neocupate. La mare cautare sunt invatatorii. Cel putin in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro