Sute de accidente rutiere, produse din cauza vitezei, a neacordarii de prioritate si a indisciplinei pietonale

Hila Ovidiu

Accidentele rutiere continua sa faca victime la Sibiu. in cursul anului 2018 si-au pierdut viata in evenimente rutiere mai bine de 30 de oameni. Cele mai multe accidente s-au produs din cauza vitezei, a neacordarii de prioritate si a indisciplinei pietonale.

Viteza a dus la producerea a 36 de evenimente rutiere in urma carora si-au pierdut viata 15 persoane si alte 35 s-au ales cu rani grave. Cea de-a doua cauza mare de producere a accidentelor rutiere, neacordarea de prioritate pietonilor, a luat 4 vieti si a bagat in spital 21 de persoane.

O crestere semnificativ a fost inregistrata in cursul anului trecut in ceea ce priveste numarul de evenimnete rutiere produse din cauza pietonilor indisciplinati. In urma celor 22 de accidente produse din aceasta cauza si-au pierdut viata 5 persoane si alte 18 au ajuns la spital cu rani grave.

La aceste evenimente rutiere se adauga si 246 de accidente soldate cu ranirea usoara a 544 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viata Soniei depinde de noi!

Viata unei fetite in varsta de 12 ani, din Talmaciu, depinde de bunavointa noastra! Copila a fost diagnosticata cu o forma grava de leucemie iar acum este programata pentru operatie in Israel. Tratamentele post-operatorii sunt insa la fel de costisitoare iar familia nu are de unde sa scoata aproximativ 30.000 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro