Suspendarea primarului Sibiului se judeca saptamana viitoare!

In timp ce altii asteapta si un an de zile pana cand speta lor sa fie luata in seama de judecatori,cazul suspendarii primarului Sibiului pare sa aiba prioritate. Potrivit Tribunalului Sibiu, cele doua plangeri depuse de catre doamna Astrid Fodor au intrat in atentia judecatorilor. Magistratii au decis ca este vorba despre o cauza urgenta si au decis ca vinerea viitoare, in 19 iulie sa fie primul termen de judecata.

Reamintim faptul ca in cursul acestei saptamani Astrid Fodor, primarul suspendat al Sibiului a inregistrat in contencios administrativ doua dosare prin care cere repunerea sa in functie pana la o decizie definitiva cu plata tuturor drepturilor salariale si anularea ordinlui emis de catre Prefectul de Sibiu Adela Muntean.

Astrid Fodor a fost suspendata din functie in data de 3 iulie in urma unui ordin emis de catre Adela Muntean in baza unei decizii de incompatibilitate din partea ANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua licitatie pentru proiectele reabilitarii fostei cladiri a municipalitatii

Primaria Sibiu scoate inca odata la licitatie lucrarile de proiectare pentru planul de modernizare a cladirii vechi a municipalitatii. Cladirea, veche de un secol, este intr-o faza avansata de degradare si necesita interventii urgente in interior. In urma cu cativa ani imobilul a beneficiat de reparatii capitale pentru acoperis si, […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro