Suspecti de trafic de droguri de mare risc, arestati preventiv

Tribunalul Sibiu a decis arest preventiv incazul celor 9 sibieni retinuti in urma descinderilor de miercuri. Barbatii sunt banuiti de trafic de droguri de mare risc. In locuintele suspectilor, anchetatorii au gasit droguri cat si cantare sau ustensile pentru prepararea substantelor cu efect psihoactiv.

Anchetatorii continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a retinutilor si depistarea eventualilor colaboratori ai acestora.

Reamintim faptul ca la mijlocul acestei saptamani politistii SCCO-DIICOT au avut 18 descinderi in Sibiu si Cisnadie in vederea destructurarii unui grup infractional specializat pe trafic de droguri. Vizate au fost 40 de persoane printre care si cei 9 arestati preventiv. Din locuintele acestora politistii au ridicat “pliculete ce contin masa vegetala maruntita, de culoare verse, substante pulverulente de culoare alba, substante cristaline de culoare ala, masa vegetala uscata, cantare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri precum si 4 mii de lei si 5225 de euro”. Anchetatorii spun ca pliculetele cu droguri erau pregatite pentru vanzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muzeul Astra aduce la Sibiu "Oscarul" muzeelor la nivel european

Dupa mai bine de 4 ani de munca asidua, celor de la Muzeul Astra le sunt recunoscute eforturile. Acestia au reusit sa obtina “Oscarul” muzeelor la nivel european. Este vorba despre cel mai mare premiu pe care il acorda European Museum Academy. In ciuda recunoasterii internationale, reprezentantii Ministerului Culturii nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro