Suspecti de furt, arestati preventiv

Hila Ovidiu

2 medieseni, dintre care unul minor, suspecti in cazuri de furt, au fost prinsi de politisti. Cei doi sunt banuiti ca la inceputul lunii au sustras din mai multe locuinte obiecte decorative si bijuterii. Barbatii au fost arestati preventiv.

Weekendul a venit cu zgomot de catuse pentru 2 medieseni cu varste de 17 si 37 de ani. Cei doi sunt suspectati ca in 4 decembrie ar fi patruns in doua imobile din Sadu de unde ar fi plecat cu mai multe obiecte decorative din bronz si bijuterii in valoaere de 2 mii de lei. Cei doi au fost retinuti initial pentru 24 de ore iar apoi au fost prezentati judecatorului de drepturi si libertati care a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile. Acum politistii incearca sa documenteze intreaga activitate infractionala a celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copii institutionalizati dupa ce s-a constatat ca mama nu ii poate ingriji corespunzator

Directia pentru Protectia Copilului Sibiu a decis institutionalizarea celor 7 copii care au fost la un pas sa se intoxice cu fum in weekend. Autoritatile au decis ca mama acestora i-a neglijat. Reamintim faptul ca cei 7 au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu fumul facut de o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro