Sunteti martor la o cursa ilegala de masini? Sunati la 112!

Hila Ovidiu

Dupa tragedia de la Medias, politistii rutieri le-au pus gand rau celor care fac intreceri ilegale prin orase. Oamenii legii apeleaza la sibieni, sa semnaleze prezenta curselor ilegale.

Politistii spun ca dupa ani de absenta, cursele ilegale de masini in zona prelungirii bulevardului Mihai Viteazu din Sibiu par sa fi revenit. Oamenii legii sunt in alerta cu atat mai mult cu cat in urma cu nici o luna un tanar a murit la Medias in timpul unei astfel de intreceri. Politistii spun ca cel mai adesea afla despre aceste intreceri de la cetatenii care, enervati de zgomotul produs de rotile sau motoarele masinilor suna la numarul unic de urgenta. Oamenii legii fac apel la sibieni sa anunte orice astfel de competitie ilicita in primul rand pentru a putea evita riscul de producere a accidentelor rutiere ce pot avea consecinte deosebit de grave dar si pentru a-i sanctiona pe cei angrenati in curse ilegale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contrabanda cu tigari "infloreste" in tara noastra

Contrabanda cu tigarete reincepe sa creasca in tara noastra. Piata neagra a tigarilor a ajuns la momentul de fata la 16 la suta, in crestere cu 0,9 puncte procentuale in ultimele 3 luni. Specialistii in domeniu spun ca este prima crestere inregistrata din septembrie 2016. Dupa 11 luni de scadere, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro