Subventii pentru incalzirea locuintei

Hila Ovidiu

Mai bine de 2500 de sibieni vor primi ajutor pentru incalzirea locuintei. Acestia vor beneficia de subventii pe toata perioada sezonului rece. Depunerea dosarelor mai poate fi facuta si la aceasta data de catre cei care nu s-au inscris inca.

Pana la ora actuala si-au depus dosarele 2542 de persoane. acestea vor si beneficia imediat de subventii pentru facturile la caldura. In urma cu un an de zile numarul acestora se apropia de 3 mii.  Cei mai mult care beneficiaza de aceste finantari isi incalzesc locuintele cu gaz. Este vorba despre 2424 din totalul cererilor depuse. Mai sunt 69 de solicitari depuse pentru incalzirea locuintei cu ajutorul energiei termice si doar 49 pentru incalzirea cu lemne. Depunerea dosarelor continua pana marti 20 noiembrie inclusiv dar si ulterior. Astfel ajutorul se va stabili cu luna in curs daca dosarele sunt depuse pana in data de 20 si doar de luna urmatoare daca au fost depuse dupa aceasta data. Valoarea subventiilor este de la 10 la 90 la suta din cuantumul facturii in functie de sistemul de incalzire folosit si veniturile nete pe membru de familie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scrimbari...

Se schimba…din nou codul rutier. Modificarile acestuia vor intra in vigoare din luna ianuarie a anului 2013. Noutatile vizeaza mopedistii, biciclistii dar si pe cei care trebuie sa reinnoiasca permisul de conducere. Din ianuarie 2013 vor aparea noi modificari la Codul Rutier. Reglementarile ce urmeaza sa intre in vigoare au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro