Subventii pentru incalzire

Hila Ovidiu

Au mai ramas mai putin de 2 saptamani in care sibienii pot depune actele pentru ajutorul de incalzirea locuintei. Cei care isi completeaza dosarele pana la finele lunii octombrie vor beneficia de subventie pe intreaga perioada a sezonului rece. Noi va spunem ce acte sunt necesare.

iAu mai ramas mai putin de 2 saptamani pana cand se incheie prima etapa de depunere a dosarelor pentru ajutorul de incalzire. Actele pot fi completate on line si mai apoi duse la ghiseul de la primaria veche. Cei care isi depun dosarul pana la 31 octombrie vor primi subventie pe toata perioada sezonului rece. Cei care au mai putin de 155 de lei pe cap de locuitor beneficiaza de subventii de la stat de 90 la suta din valoarea facturii. Cei care sunt asistati social beneficiaza de 100%. Cei cu pana la 210 lei pe cap de membru de familie au 80 la suta reducere, iar procentul scade odata cu cresterea veniturilor.
La completarea cererii sibienii trebuie sa treaca toate sursele de venit, inclusiv eventualele chirii obtinute din imobilele pe care le detin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat preventiv

Barbatul care a furat o masina din Jina a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Asupra lui sunt 3 capete de acuzare. Vorbim de furt, conducere in stare de ebrietate si conducere fara permis. Va prezentam cu o zi in urma cazul unui barbat de 40 de ani care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro