Sub control judiciar

Hila Ovidiu

Senatorul Ion Ariton a fost pus sub control judiciar. Notificarea Directiei Nationale Anticoruptie a ajuns la Politia Sibiu in cursul acestei zile. Fostul ministru se va afla sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile.

ariton jpgGala Bute face inca o victima. Senatorul Ion Ariton. Asupra acestuia s-a instituit insa masura de control judiciar. Decizia Directiei Nationale Anticoruptie a ajuns la IPJ Sibiu in cursul acestei zile. Este valabila pentru urmatoarele 2 luni. Conform procedurilor specifice, Ion Ariton nu are voie in urmatoarele 60 de zile sa paraseasca teritoriul tarii fara incuviintarea procurorului. De asemenea are obligatia de a se prezenta in fata organelor de urmarire penala conform programului de supraveghere stabilit sau atunci cand este chemat si sa anunte orice schimbare de domiciliu. Nu are voie sa detina, sa poarte sau sa foloseasca arme si de asemenea nu are dreptul de a comunica direct sau indirect cu suspecti, inculpati sau martori in dosarul in care este cercetat. In situatia in care senatorul Ariton incalca una dintre regulile impuse, masura controlului judiciar poate fi inlocuita cu masura arestului la domiciliu si chiar a arestului preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decoratii pentru jandarmii sibieni

2 jandarmi sibieni au fost decorati pentru misiunile de instruire desfasurate in Afganistan. Acum alti 2 ofiteri au luat drumul strainatatii pentru a participa la misiuni sub comanda NATO. Fiecare dintre jandarmii care au participat la misiunea din Afganistan au mai participat si la alte misiuni internationale in Kosovo. Misiunea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro