Studiu de circulație pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrăzii Sibiu-Pitești

0
654

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România va efectua, în octombrie, un studiu de circulație, numit “Anchete de circulație origine-destinație”, în vederea stabilirii curenților de trafic raportat la traseul autostrăzii Sibiu-Pitești, acesta fiind necesar revizuirii studiului de fezabilitate al autostrăzii, a anunțat vineri compania.

“Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță participanții la trafic că în anul 2015 a fost semnat contractul de “Revizuire a Studiului de Fezabilitate Sibiu-Pitești”, cu finanțare din fonduri europene. Pentru revizuirea acestui studiu de fezabilitate este necesar să se efectueze un studiu de circulație, numit “Anchete de circulație origine-destinație”, în vederea stabilirii curenților de trafic raportat la traseul autostrăzii Sibiu-Pitești”, se spune în comunicat, informesză agerpres.ro

Conform CNADNR, această acțiune se va desfășura în intervalul orar 08,00 — 12,00 și 15,00 — 19,00, în următoarele locații: DN1 km 296+400 (la ieșirea din girația dintre DN1 și DN7) în data de 19 octombrie 1015 pe un sens și în data de 20 octombrie 2015 pe sens opus; DN 73C km 67+800 (la 300 m de intersecția cu DN 7) în data de 21 octombrie 2015 pe ambele sensuri; DN 7 km 122+600 (înainte de pensiunea Valea Ursului) în data de 22 octombrie 2015 pe un sens și în data de 23 octombrie 2015 pe sensul opus.

În aceste puncte se vor afla echipe de recenzori și agenți de circulație care vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă (acostament sau banda I-a) și le vor adresa un set de întrebări, după cum urmează: originea plecării în cursă; destinația cursei; ruta; scopul călătoriei; pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii; pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

CNADNR SA face precizarea că nu se înregistrează numerele de înmatriculare, numele conducătorilor auto sau alte date de identificare și că întrebările vizează direcții de deplasare, scopul deplasării, natura transportului, informațiile solicitate fiind complet anonime.

Recenzorii vor purta ecusoane și vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite. De asemenea, CNADNR roagă conducătorii de vehicule să dea tot concursul recenzorilor, prin răspunsuri cât mai exacte, menționând că aceasta este o acțiune de interes public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.