Stress=Psoriazis!!!

Hila Ovidiu

Stress-ul poate provoca psoriazis. Numarul celor care sufera de aceasta maladie creste de la un an la altul. Din pacate tot mai multi oameni aleg sa se trateze “dupa ureche” si nu apeleaza la un specialist dermatolog. Netratat psoriazisul poate duce la probleme grave de sanatate.

psoriazisStresul ne omoara incet! Daca scapam de eventualele afectiuni ale inimii, trebuie stiut si faptul ca de la strs se poate face psoriazis. Afectiunea se manifesta cutanat dar si la nivelul articulatiilor. Netratata poate duce la complicatii aproape imposibil de vindecat. Tratamentul trebuie administrat diferentiat pentru fiecare zona afectata in parte. Ceea ce este trist este faptul ca de multe ori oamenii se trateaza acasa, singuri, fara sa consulte un medic specialist.
De 10 ani si la noi in tara se sarbatoreste Ziua Mondiala a Psoriazisului. Cu aceasta ocazie se doreste tragerea unui semnal de alarma asupra faptului ca aceasta afectiune poate da complicatii grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu puteti vota cu buletinul expirat!!!

Atentie sibieni! Nu puteti vota daca nu aveti acte de identitate valabile. Pentru cei cu buletinele expirate Serviciul de Evidenta a Persoanelor si-a prelungit programul, asa ca actele de identitate pot fi schimbate si in regim de urgenta. Serviciul si-a prelungit programul de lucru tocmai pentru ca toti sibienii sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro