Strazi inchise pentru parada de 1 Decembrie

Hila Ovidiu

1 Decembrie nu vine doar cu straie de sarbatoare si parade militare ci si cu restrictii de trafic. Pentru a permite desfasurarea defilarilor in conditii de siguranta mai multe artere ale orasului vor fi inchise traficului.

Restrictiile pe cea mai circulata strada din Sibiu, Bulevardul Corneliu Coposu dar si pe mai multe dintre stradutele adiacente sunt impuse in 1 decembrie de la ora 07.00 dimineata si se mentin pana in jurul orei 14.00 cand se va incheia parada militara. Atentie! In acest interval orar si mijloacele de transport public vor circula cu program special si trasee modificate.

Retragerea cu torte presupune un traseu mult mai lung. Se va incepe pe bulevardul Victoriei, se va trece prin Piata Unirii, se va urca pe Somesului si Scoala de Inot, se va iesi in Nicolae Olahus pentru ca mai apoi sa se continue cu Bulevardul Mihai Viteazu, Strada Nicolae Iorga, Bulevardul Milea si strada Revolutiei. Restrictiile temporare vor avea loc in intervalul orar 16.15-18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unitatile de garda deschise si de Ziua Nationala

Si spitalele vor functiona in minivacanta dedicata Zilei Nationale. Toate cele 7 unitati medicale importante din judet vor avea liniile de garda deschise. Ghinionistii care vor avea nevoie de ajutorul medicilor in minivacanta de 1 Decembrie se pot adresa oricarei unitati de primiri urgente de la Spitalul Judetean, Spitalul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro