Strazi in lucru

Hila Ovidiu

Atentie soferi! Se lucreaza pe inca doua strazi. Este vorba despre Autogarii si prelungirea din Calea Dumbravii pana in Oituz. Cea din urma a fost inchisa traficului de luni.

strazi_in_lucru_mareStrada Autogarii a intrat deja in lucru. Se vor repara trotuarele si va fi pus un nou strat asfaltic pe carosabil. Vor fi schimbate bordurile. Deocamdata nu sunt restrictii de trafic in zona insa acestea vor aparea la momentul la care constructorul va incepe lucrarile pe partea carosabila. Lucrarile pe aceasta strada se vor finaliza la sfarsitul lunii. Pe portiunea de strada dintre Calea Dumbravii si strada Oituz se va interveni de asemenea pentru lucrari la trotuare si carosabil. Aici a fost insa necesara inchiderea circulatiei in zona. Strada va ramane inchisa pana la finele lunii. In cele doua saptamanai cat este impracticabila soferii pot folosi rutele ocolitoare.
In aceasta toamna sunt programate lucrari pe 14 strazi din cartierele orasului. Vorbim despre Calea Dumbravii, Andrei Saguna, Alba Iulia, Mihai Viteazu, Piata Talmaciu, Henri Coanda. Avrig, Tilisca, General David Praporgescu, Zaharia Boiu, Constantin Noica, Gradinarilor, Lalelelor si cele doua strazi pe care deja se desfasoara lucrari. Se va mai interveni si in parcarea de la intrarea la Zoo. Lucrarile au o valoare de aproape 3,5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munca la negru

Munca la negru e sport national in tara noastra. Numai in Sibiu de la inceptul anului si pana la sfarsitul verii au fost amendati mai bine de 30 de angajatori. Per total au fost descoperiti mai bine de 500 de sibieni care lucrau fara contracte legale. De teama ca vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro