Strazi in lucru

Hila Ovidiu

Inca 4 strazi din municipiul vor intra in lucru. Este vorba despre Otelarilor, Macaralei, Magheranului si Calea Gusteritei. Valoarea contractului de modernizare este de peste 14 milioane de lei.

inde3 strazi din Lazaret si una din Tiglari vor intra in modernizare. Contractul de lucrari a fost semnat luni cu o asociere de firme din Sibiu. Vorbim despre strazile Otelarilor, Macaralei, Calea Gusteritei si Magheranului. Valoarea contractului este de peste 14,2 milioane de lei, suma fara TVA. Constructorii spun ca vor sa termine lucrarile mai repede de data prevazuta in contract. Lucrari la Calea Gusteritei vor avea loc pe tronsonul dintre giratoriul de la intersectia cu Macaralei pana la podul de peste Cibin. Se vor reface pe langa retele si carosabilul, trotuarele, parcarile, iluminatul public si spatiile verzi. Vor fi trasate piste pentru biciclete. Pe Macaralei se va interveni la fel, pe Otelarilor pe langa lucrari la retele si carosabil se vor monta si rasteluri de biciclete dar si cosuri de gunoi. Interventiile de pe Magheranului vor fi similare cu cele de pe Calea Gusteritei. Termenul de exectutie este de 18 luni. Cel de garantie a lucrarilor este de 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Domnu` politist...sunt turmentat...

Daca va intrebati care este cea mai dinamica meserie, sa stiti ca cea de politist ar putea fi una dintre ele. Au vazut –o pe pielea lor politistii medieseni care s-au trezit in weekend cu un vizitator beat crita venit sa reclame o tamponare. Cazul lui nu a fost insa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro