Strainii, in colimatorul politistilor rutieri

Hila Ovidiu

Politistii rutieri vor desfasura in aceasta saptamana ample actiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere in randul conationalilor de peste hotare, care se intorc din concediu. Din cauza oboselii si a vitezei, multi soferi care strabat mii de kilometri pentru a se intoarce la munca, peste hotare, produc accidente rutiere grave.

Ca in fiecare an, la sfarsitul lunii august, pe drumurile nationale care tranziteaza judetului Sibiu se inregistreaza valori foarte mari de trafic. Acest lucru se datoreaza in mare parte conationalilor nostri care lucreaza peste hotare si care, dupa ce si-au incheiat concediile, se intorc la munca. Insa tocmai acesti soferi sunt foarte expusi riscului producerii de accidente rutiere. Politistii rutieri stiu din experienta ca, pentru a ajunge la timp la lucru, peste horate, soferii apasa cam tare pedala de acceleratie si nici nu se odihnesc, desi au de parcurs sute de kilometri. Astfel se produc evenimente rutiere cu urmari foarte grave. Pentru a preveni astfel de tragedii, oamenii legii si-au marit efectivele care supravegheaza drumurile nationale si ii au in vedere in special pe conducatorii de autoturisme inmatriculate in alte tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inselati de un functionar bancar

Un functionar bancar angajat la o banca din Sibiu a facut bani pe spatele unor clienti creduli. El le-a promis catorva sibieni ca le va facilita obtinerea unor imobile scoase la executare silita, la preturi derizorii, in schimbul unor sume de bani. Una dintre persoanele interesate a cerut ajutorul politistilor, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro