Strada in lucru

Hila Ovidiu

Strada Papiu Ilarian s-a transformat in santier. Se va asterne un nou strat de asfalt. O parte a drumului va fi inchisa pana la finalizarea interventiilor.

Centrul orasului se redevine santier pentru mai bine de o saptamana. Se lucreaza pe Papiu Ilarian. Pe aceasta strada se va asterne un nou covor asfaltic. Angajatii firmei care a castigat licitatia pentru lucrari au inceput decoperarea inca de miercuri. In cursul zilei de joi a fost turnat primul strat asfaltic pe spatiul destinat pietonilor. Lucrarile vor continua si saptamana viitoare. Pe perioada interventiilor o portiune de cateva zeci de metri din strada va fi inchisa traficului pentru a permite utilajelor sa isi faca treaba. Vorbim despre tronsonul cuprins intre strazile Cetati si Timotei Popovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

49 de persoane intepate de capuse in doar 3 saptamani

Atentie, incepe sezonul de capuse! Au fost inregistrate 49 de cazuri de intepatura in ultimele 3 saptamani. Capusele au venit la pachet cu primele zile cu temperaturi ceva mai ridicate. In doar 3 saptamani in judetul nostru au fost inregistrate aproximativ 50 de cazuri de intepatura de capusa. Cele mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro