Strada Faurului a fost inaugurata

Hila Ovidiu

Incepand de joi de la pranz strada Faurului a fost redata traficului. Aceasta a fost in proces de reabilitare timp de 7 luni. Lucrarile au costat mai bine de un milion de lei.

Lucrarile pe faurului au avut ca termen initial de finalizare 18 luni de la data semnarii contractului insa au fost finalizate in doar 7 luni. Aici au fost modernizate retelele de apa, canalizarea pluviala, asfaptul, trotuarele si au fost trasate parcari pavate cu piatra cubica. De asemenea a fost schimbat si sistemul de iluminat. Aici au fost montati 12 stalpi cu un aspect care sa fie in ton cu tot ceea ce inseamna centrul istoric al orasului. Cei care locuiesc sau muncesc in zona au avut ocazia de a vedea lucrarile desfasurandu-se in fiecare zi. Oamenii au  numai cuvinte de lauda pentru strada proaspat inaugurata. In zona orasului de jos alte doua strazi sunt in lucru la momentul de fata. Acestea vor fi gata insa numai anul viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se reia vaccinarea BCG

Se reia vaccinarea antituberculoza la nou nascuti. Ministerul Sanatatii a decis reluarea imunizarii BCG dupa ce o comisie specializata a dat aviz favorabil vaccinului de origine daneza asupra caruia existau suspiciuni ca ar produce reactii adverse. Micutii nascuti in perioada in care a fost sistata vaccinarea vor fi rechemati in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro