Stop inmatricularilor in alte tari

Hila Ovidiu

Veste proasta pentru cei care au facut economie la bani si si-au inmatriculat autoturismele in strainatate. Masinile inmatriculate in Bulgaria, Italia sau Spania, vor putea circula pe teritoriul Romaniei doar trei luni pe an.

Cei care si-au inmatriculat autoturismele in Bulgaria vor trebui sa le inmatriculeze in tara de domiciliu, sau sa le foloseasca 90 de zile pe an.  Aceasta este declaratia sefului Politiei Rutiere, Lucian Dinita. 20 de mii de romani si-au inmatriculat masinile in Bulgaria pentru a plati mai putin. Acestea vor putea circula pe teritoriul Romaniei doar pentru 90 zile intr-un an.  Termen va fi calculat incepand de la emiterea actului de vanzare-cumparare a masinii.  Decizia a fost adoptata in sedinta de marti a Guvernului. Cei care vor depasi acest termen vor fi sanctionati cu amenzi si vor ramane fara placuta de inmatriculare. La ora actuala in Romania circula 45.000 de autovehicule inmatriculate in Bulgaria,Italia, Spania si Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minune dumnezeiasca

Dupa mai multe zile in care a fost inconstient si a respirat cu ajutorul aparatelor, un copil in varsta de 13 ani a iesit din coma. Micutul care a ajuns la spital in urma unui accident rutier, este in afara oricarui pericol. Baiatul in varsta de 13 ani, a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro