Stoc epuizat de vaccin antigripal

Hila Ovidiu

Campania de vaccinare antigripala s-a incheiat in aceasta saptamana. Stocul de imunizant repartizat judetului nostru a fost epuizat. Este primul an in care la Sibiu sunt consumate absolut toate dozele.

Desi anuntul nu a fost inca facut oficial, campania de vaccinare antigripala s-a incheiat. La Sibiu au fost consumate in ultimele 7 zile cele aproximativ 200 de doze de ser imunizant care se mai aflau in stoc. Per total in aceasta campanie de vaccinare au fost imunizati 15200 de sibieni. Dintre acestia mai bine de 4100 sunt bolnavi cronici, alti aproape 8 mii sunt varstnici de peste 65 de ani iar 2150 sunt medici, cadre sanitare sau personal auxiliar ce isi desfasoara activitatea in spitale, unitati sanitare ambulatorii sau institutii de ocrotire sociala. Ultimele 224 de doze de imunizant au fost administrate persoanelor cu varste de peste 65 de ani sau celor cu afectiuni cronice pulmonare, cardiovasculare, metabolice, renale, hepatice, neurologice, astmatice, cu diabet sau cu virusul imunodeficientei umane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Record de locuri de munca vacante

Un nou record de locuri de munca vacate a fost inregistrat in aceasta saptamana la Sibiu. judetul nostru este pe locul 3 in tara la numarul de oferte de angajare. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru cei cu studii medii. Cele mai multe oferte, 322, sunt pentru operator montaj […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro