„Stati departe de Pilonul 2 de pensii!”

Hila Ovidiu

Comunitatea “Va vedem din Sibiu” le cere politicienilor sa isi ia mainile de pe Pilonul 2 de Pensii. Protestatarii de luni au venit inarmati cu foi pe care au scris mesaje impotriva unei posibile nationalizari a sistemului de pensii privat.

Aproximativ 40 de sibieni si-au dat intalnire si luni la ora 12 fix in zona libera de coruptie pentru a a transmite politicienilor mesajul lor cu privire la drumul european pe care si-l doresc pentru Romania, la o justitie libera si la indemnul de mai multa implicare din paertea politicienilor pentru soarta tarii in detrimentul buzunarului propriu.

Cei mai multi sibieni au venit inarmati cu mesaje prin care le cer politicienilor sa renunte la ideea desfiintarii Pilonului 2 de Pensii.

Despre desfiintarea acestui sistem de pensie privata s-a vorbit inca de anul trecut.

Anul acesta au fost reduse contributiile catre acest sistem de pensii iar de la finele saptamanii trecute au reaparut zvonurile legate de lichidarea lui.

Mai marii coalitiei de guvernare s-au grabit sa dezminta zvonul. Ultima declaratie privitoare la Pilonul 2 apartine lui Liviu Dragnea. Acesta spune ca nu va fi luata nicio masura care sa duca spre desfiintarea Pilonlui 2 de pensii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari pe strazile dintre blocuri in mai multe cartiere sibiene

De luni au inceput noi lucrari de reparatii pe strazile dintre blocuri. Se va interveni in perioada urmatoare in Turnisor, in zona Gari si in zona blocurilor de pe Scoala de Inot, Bulevardul Vasile Milea si Simion Mehedinti. In zona de blocuri din Turnisor se va interveni pin zona Aleea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro