Start la cununii civile in zilele de sambata

Hila Ovidiu

Veste buna pentru cei care vor sa isi puna pirostriile. Municipalitatea reia oficierea cununiilor in zilele de sambata. Cei care vor sa se cunune civil in prima sambata din mai trebuie sa isi depuna dosarele in 28 aprilie.

Oficierea cununiilor si in zilele de sambata se reia dupa 6 ani de absenta. Reluarea se face odata cu completarea numarului de angajati la Serviciul de Stare Civila. Ofiterul de stare civila va lucra samata intre orele 9.00 si 13.00. Cei care vor sa fie cununati in prima sambata din mai trebuie sa isi depuna documentele in ziua de 28 aprilie. De aici inainte, cei care vor sa semneze sambata certificatul de casatorie trebuie sa isi depuna dosarele cu fix 10 zile inainte de oficierea serviciului civil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti prinsi in trafic

3 tineri suspectati de furt dintr-o cabana de pe Valea Avrigului au fost prinsi in trafic de catre politisti. 2 dintre ei, au fost rentinuti. Cel mic, de doar 15 va fi cercetat in libertate. Politistii spun ca unul dintre cei doi retinuti ar putea fi recidivist. Politistii din Avrig […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro